otrdiena, 2013. gada 5. februāris

Ātrās maizītes (saldas)

Nepieciešams: Baltmaize, ola, pūdercukurs, eļļa cepšanai (uz 2 tostermaizes šķ. - 1 ola). 
Pagatavošana: Maizes šķēles var cept veselas, var griezt uz pusēm. Sakuļ olu. Maizes šķēles apviļā olā, apcep nelielā eļļas daudzumā. Pirms pasniegšanas apber ar pūzercukuru. Kad maize ir apcepta, mazākiem bērniem var sagriezt nelielos gabaliņos, lai var ņemt ar pirkstiem pa vienam gab., lielākiem var dot veselas šķēles. Ēdiens ātri pagatavojams un garšīgs. Var gatavot kopā ar skolas vecuma bērniem, kuriem patīk darboties virtuvē. Var ēst arī atdzisušas.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru